Ahlman

Ilmoittautuminen oriveden opistoyksikköön

Siirry takaisin Ahlman.fi


Oriveden Opisto

Koulutie 5
35300 Orivesi

Vaihde
p. 03 3399 2500

Yhteystiedot

Kuvataidelinja

Tarjoamme opintoja kaikilta visuaalisen kulttuurin alueilta. Voit rakentaa sinulle sopivan kokonaisuuden, opiskella kokopäiväisesti tai vaihtoehtoisesti lyhyt-, kesä- tai monimuotokursseilla. Sisällöt edustavat monipuolisesti kuvataiteen kenttää - perinteisistä maalaustekniikoista taidehistorian kautta nykytaiteeseen, kuvanveistoon, valokuva- ja videotaiteeseen sekä performanssiin ja laajenevaan digitaaliseen kulttuuriin.

Meillä voit valmentautua pääsykokeisiin, saada tukea taiteilijaksi kasvamiseen, opiskella harrastuksen tueksi tai laajentaa ammattitaitoasi.

Kuvataiteen eri koulutusmuotojen yhteisenä piirteenä on oppilaan erityislaadun kunnioittaminen ja näkemyksien vahvistaminen unohtamatta teknisten taitojen harjaannuttamista ja kuvataiteen käsitteellisen puolen tuntemusta.

Taide ja taideopetus ovat eri makujen ja näkemyksien risteys. Taiteen harjoittaminen ei ole vain iloista luovuutta tai tekniikkaa, vaan se on myös asenne, teko ja päätös osallistua pitkään kuvantekijöiden ketjuun. Etsimme yhdessä lahjakkuuttasi kuvantekijänä.

Oriveden Opiston opintolinjojen suorittamisesta saa yhteishaun lisäpisteitä.

Selaa opiston taidelehteä.