Koulutustarjonta

 

TYKY- seminaari 8.-9.5.2017 

Vuonna 2017 seminaarin tavoitteena on antaa tietoa hyvistä toimintatavoista sisäilmasto-ongelmien hallinnassa ja viimeisimmistä käytännön ohjeista aiheeseen liittyen.

Seminaarin ensimmäisen päivän aiheena on Hyvät toimintatavat sisäilmaongelmien hallinnassa. Asiantuntijoiden puheenvuoroissa käydään läpi mm. sisäilmasto-ongelmat työyhteisön kannalta ja niihin liittyvää viestintää sekä kuullaan alustus käyttäjiä osallistavasta suunnittelusta. Kuullaan myös käytännön esimerkki onnistuneesta sisäilmaongelmakohteen ratkaisusta.

Toisen päivän aiheena on Hyvät selvityskäytännöt sisäympäristöongelmien ratkaisemisessa. Asiantuntijat käyvät läpi mm. altistumisolosuhteiden arviointia, mikrobiologisia selvityksiä sekä kosteus- ja homevauriokorjausten jälkeiseen siivoukseen liittyviä tekijöitä. Toisena päivänä kuullaan myös alustus työterveyshuollon roolista sisäilmaselvityksissä.

Seminaarin aikana käytössä on viestiseinä keskustelua ja kommentointia varten.

 

Eloseminaari: Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työelämässä 24.08. - 25.08.2017

Seminaarin aiheena ovat työelämän muutokset, työyhteisöjen kehittäminen ja tulevaisuuden haasteet. Seminaarissa keskustellaan ajankohtaisista työelämään liittyvistä asioista. Osallistujien kokemukset ruohonjuuritasolla ovat tärkeä työkalu seminaarin aihioissa. Työote on yhteisöllinen ja keskusteleva. Tavoitteena on myös verkostojen ja omien voimavarojen vahvistaminen.

 

 

 Kurssi-ilmoittautuminen

KoulutusAjankohta Viimeinen ilmoittautumispvm
Eloseminaari: Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työelämässä24.08. - 25.08.2017Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon