Koulutustarjonta

Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu

Hae kursseja vasemmalla listatuista koulutusryhmistä. Jos ammattiliittosi osallistuu henkilöstön edustajien koulutuskustannuksiin, ilmoittaudu oman liittosi kautta. Jos työnantajasi hyväksyy kurssin palkalliseksi tai maksat itse koulutuskustannukset, ilmoittaudu valitsemalla kurssi ja täyttämällä sivulla näkyvä ilmoittautumislomake. Tutustu myös Helsingin aikuisopiston järjestämiin Avoimen yliopiston hoito-, ravitsemus- ja terveyshallintotieteen opintokokonaisuuksiin.

Opetus

Koulutusohjelmamme koostuu pääasiassa lyhytkursseista, jotka on jaettu lähivalmennuksiin ja niitä täydentävään monimuoto-opetukseen. Useimmat kurssit kestävät 2–4 päivää. Näiden lisäksi ohjelmassa on kaksi työelämän syventävään osaamiseen tähtäävää tutkintoa, joiden suorittaminen kestää 1,5–2 vuotta. Työmarkkina- ja työsuojelukonsultin tutkintoihin valmentava opiskelu koostuu lähiopetusjaksoista ja niiden välillä työstettävistä etätehtävistä, verkko-opinnoista sekä projektityöstä. Kouluttajamme ovat alansa ammattilaisia.

Kurssijärjestelyt

Kurssihinnat sisältävät opetuksen ja opetusmateriaalin lisäksi ruokailun (tulokahvi/aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi, päivällinen). Mikäli tarvitset majoitusta koulutuksen ajaksi, teemme varauksen Hotelli Helkaan Pohjoinen Rautatiekatu 23:ssa. Majoitus laskutetaan erikseen. Opiskelijoille lähetetään saapumisohjeet kurssikutsun yhteydessä.

Tilauskurssit

Opisto voi järjestää koulutusohjelman aihealueista räätälöityjä tilauskursseja yhdessä STTK:n koulutusverkoston, liittojen tai muiden asiantuntijatahojen kanssa. Yhteistyön muodot voivat vaihdella. Aktiivi-Instituutti ja tilaaja sopivat aina etukäteen työn ja kustannusten jaosta.