Facebook

AVOIN YLIOPISTO-OPETUS

Ilmoittautuminen käynnissä: Englanti (I vieras kieli): suulliset taidot kauppatieteellisen koulutusalan opiskelijoille, 2 op VY, lkv. 2017-2018 KTK

Kuvaus
    Opintojakson tavoite: B2-C2

Osaamistavoite: Kurssin käytyään opiskelija osaa käyttää englantia asiantuntijatehtävissä, työelämään liittyvissä tilanteissa sekä yleisissä sosiaalisissa tilanteissa käyttäen erilaisia small talk -strategioita. Opiskelija ymmärtää englanninkielisen maailman kulttuurisia taustoja ja eroja muihin kulttuureihin. Opiskelijan uskallus puhua spontaanisti ja kyky puhua sujuvasti sekä yleisissä että ammatillisissa/akateemisissa tilanteissa lisääntyvät. Opiskelijan itseluottamus viestintätilanteissa vahvistuu. Opiskelija osaa pitää sisällöllisesti ja vuorovaikutuksellisesti tehokkaan esitelmän sekä oppii osallistumaan keskusteluihin, johtamaan niitä ja neuvottelemaan englanniksi.

Suoritustapa: Säännöllinen ja aktiivinen osallistuminen, esitelmän valmistelu ja pitäminen.
Aika
    16.01. - 25.01.2018

ti-ke-to
16-18.1.2018
23.-25.1.2018

klo 16.30-20.30.

Paikka
    FellmanniCampus, Kirkkokatu 27, Lahti.
Kohderyhmä
    Opiskelijaksi voi tulla kuka tahansa iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Suurin opiskelijaryhmä on työikäinen väestö, mutta kaikki opiskelusta kiinnostuneet ovat yhtä tervetulleita avoimeen yliopistoon. Yliopistollinen aikuisopiskelu on hyödyllistä monissa elämäntilanteissa. Opiskelija voi esimerkiksi täydentää omaa ammattitaitoaan, vaihtaa kokonaan alaa, käyttää lukion jälkeisen välivuoden hyödykseen tai kohentaa yleissivistystään. Avoimen yliopiston opinnot sopivat myös hyvin yritysten ja muiden organisaatioiden henkilöstökoulutukseksi.
Esitiedot
    Lukion englannin kielen oppimäärä tai vastaavat taidot.
Opintopisteet
    2 op
Sisältö
    Erilaiset caset, simulaatiot, small talk -strategiat ja viestintäkulttuuri, esitelmän käytänteitä vaihe vaiheelta ammattimaiseksi esitelmäksi, kokousten ja neuvotteluiden kielenkäyttöä, keskusteluharjoituksia oman opintoalan aiheista ja suullinen esitelmä, tuote- /yritysesittely. Keskustelua liike-elämän ja talouden ajankohtaisista aiheista.
Kouluttajat
    Alan Thompson
Suoritustapa
    Lähiopetus 30 tuntia. Esitelmä.

Opetuksessa läsnäolovelvollisuus.
Arviointi
    Asteikko 1–5 / hylätty.
Kirjallisuus
    Opettajan jakama materiaali
Emoyliopisto
    Vaasan yliopisto
Lisätietoja
    Tutustu avoimen yliopiston ilmoittautumis- ja maksuohjeisiin
Lisätietoja hakeutumisesta
    Jos olet ilmoittautunut Kauppatieteen kandidaatin tutkinnon opintopolun lukuvuoden 2017-2018 kaikkiin opintoihin, ei tälle jaksolle tarvitse tehdä erillistä ilmoittautumista.

Jos osallistut vain tälle jaksolle ilmoittaudu 7.1.2018 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.
Muu informaatio
    Ensisijalla Kauppatieteen kandidaatin tutkintoon tähtäävän opintopolun opiskelijat.
Hinta
    Kurssihinta sisältyy Kauppatieteen kandidaatin tutkintoon tähtäävän opintopolun lukuvuoden 2017-2018 opintojen hintaan 905 euroa.

Ilmoittautuessasi vain tälle jaksolle hinta on: 175 euroa
(sisältää Vaasan avoimen yliopiston perimän palvelumaksun)

   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon.


Tulostettava versio

Palaa