Facebook

AMMATILLINEN TÄYDENNYSKOULUTUS

Linda Liukas - Ohjelmoinnin ABC

Aika
    17.11.2017

klo 14.00-17.00
Paikka
    Lahti (tarkennetaan kutsussa)
Kohderyhmä
    Opettajat, vanhemmat sekä kaikki aiheesta kiinnostuneet
Sisältö
    Mitä jokaisen opettajan ja vanhemman tulisi tietää ohjelmoinnista? Miten valmistaa lapsia maailmaan, jossa yhä useammat ongelmat ja ammatit liittyvät teknologiaan? Oppimiseen ei tarvita pelkkiä karttoja vaan myös kompassi. Huomaat, että kaikki on mahdollista, myös asioiden tekeminen väärin päin.

Ohjelmassa on varattu aikaa osallistujien kysymyksille.
Kouluttajat
    Ohjelmoija, lastenkirjailija ja kuvittaja Linda Liukas
Lisätietoja
    Tiina Laurikainen, puh. 050 3754 977 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
    Sitovat ilmoittautumiset 2.11.2017 mennessä osoitteessa ww.paijathameenkesayliopisto.fi. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Muu informaatio
    Linda Liukas on ohjelmoija, lastenkirjailija ja kuvittaja suosittujen Hello Ruby -kirjojen takana. Linda on ohjelmoinnin lähettiläs, joka uskoo koodaamisen olevan tulevaisuuden kieli. Hän on opiskellut Turun kauppakorkeakoulussa, Aalto yliopistossa sekä Stanfordin yliopistossa. Vuonna 2010 Linda perusti tyttöjen ohjelmointityöpajoja järjestävän Rails Girlsin, ja on tunnettu ja palkittu ohjelmoinnin puolestapuhuja ympäri maailmaa. Linda on yhdessä Juhani Mykkäsen kanssa kirjoittanut peruskoulun opettajille suunnatun koodausoppaan Koodi 2016.
Hinta
    65 €, sisältää kahvin
Ilmoittautumiset
    02.11.2017 mennessä
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu on 50 % koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tehdään koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.


Ilmoittaudu koulutukseen

Tulostettava versio

Sulje