Facebook

AMMATILLINEN TÄYDENNYSKOULUTUS

Laulupiirtämisen perusteet

Aika
    07.11.2017

klo 13.00-16.00 (4 oppituntia)
Paikka
    Lahti (tarkennetaan kutsussa)
Kohderyhmä
    Koulutus on suunnattu erityisesti varhaiskasvatuksen, esi- ja alkuopetuksen ammattilaisille, erityistä tukea tarvitsevien lasten parissa toimiville ammattilaisille, kuten erityisopettajille, puhe-, toiminta- ja musiikkiterapeuteille, musiikki- ja taidekasvattajille sekä seurakunnan tai muiden lasten parissa toimivien organisaatioiden perhe- ja lastenohjaajille.
Tavoite
    Koulutuksen tavoite on antaa osallistujille hyvä kokonaiskuva laulupiirtämisen menetelmästä, sen työtavoista ja harjoitteista sekä rohkeutta ja heittäytymisen iloa luovan menetelmän hyödyntämiseen lapsen oppimisen ja kokonaisvaltaisen kasvun tukena. Päivän tavoitteena on, että osallistuja saa hyvät perusedellytykset käyttää ja soveltaa laulupiirtämisen menetelmää eri-ikäisten lasten kanssa erilaisissa käyttöyhteyksissä.
Sisältö
    Laulupiirtämisen perusteet -koulutus on laulupiirtämisen tiivis ja toiminnallinen peruskoulutus. Koulutus antaa hyvän yleiskuvan laulupiirtämisen menetelmästä sekä sen keskeisistä harjoitteista, työtavoista, periaatteista ja käyttömahdollisuuksista. Innostavassa ja vuorovaikutteisessa koulutuksessa opitaan iso määrä laulupiirtämistarkoitukseen tehtyjä lauluja ja näiden erilaisia toteutustapoja laulupiirtäen. Päivän aikana perehdytään toiminnallisesti laulupiirtämisen erilaisiin prosesseihin sekä laulupiirtämiseen osana kasvatus- ja hoivatyön arkea. Menetelmää lähestytään eri-ikäisten ja -taitotasoisten lasten näkökulmasta. Koulutuksen toteutustapa on toiminnallinen eli menetelmään tutustutaan laulaen, piirtäen, leikkien, liikkuen, keskustellen ja yhdessä uutta luoden.
Kouluttajat
    Minna Lappalainen, menetelmän kehittäjä
Lisätietoja
    Eija Pollari, puh. 050 5418 084 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
    Sitovat ilmoittautumiset 24.10.2017 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
    75 €
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu 50 % maksusta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon.


Tulostettava versio

Palaa