Facebook

AMMATILLINEN TÄYDENNYSKOULUTUS

Luovuusmatka taideterapeuttisin menetelmin

Aika
    07.06. - 08.06.2018

7.-8.6.2018 klo 9.00 – 15.15 (14 oppituntia)
Paikka
    Lahti (tarkennetaan kutsukirjeessä)
Kohderyhmä
    Koulutus sopii hyvin luovista menetelmistä kiinnostuneille, esim. opettajille, ohjaajille, terapeuteille ja muissa vastaavissa ammateissa työskenteleville.
Tavoite
    Koulutuksen tavoitteena on omien voimavarojen sekä erilaisten ratkaisutapojen löytäminen luovuuden avulla.
Sisältö
    Luovuusmatka aloitetaan yhdessä vasemman käden viivalla ja sen jälkeen jokainen työstää omaa henkilökohtaista prosessiaan taideterapeuttisin menetelmin. Tekniikkana tunnemaalaus.

Kurssilla tutustutaan käytännön harjoituksin taideterapeuttisiin menetelmiin. Käytännön harjoitusten avulla koetaan luovuusmatka, jossa etsitään omia voimavaroja ja vahvuuksia. Matkaeväiksi tarvitaan vain uteliaisuus ja rohkeus uusien näkökulmien kohtaamiseen. Kaiken materiaalin saa paikanpäältä.
Kouluttajat
    Taideterapeutti ja toimintaterapeutti Katri Kokko

Katri Kokko on ekspressiivinen taideterapeutti, toimintaterapeutti sekä mielisairaanhoitaja. Lisäkoulutuksia ovat Voimauttava valokuvaus sekä Vauvojen värikylpyohjaaja.

Katri on toiminut toimintaterapeuttina yli 20 vuotta ja sen ohella myös viimeiset 10 vuotta toiminimellä taideterapeuttina. Työvuosien ajan luovuus on ollut aina erittäin tärkeä työmuoto sekä yksilötasolla että ryhmissä. Terapiatyön lisäksi Katri on toiminut kouluttajana monenlaisilla luovilla kursseilla kansalaisopistoissa ja kesäyliopistoissa. Oma luovuuden lähde on sekatekniikka kierrätysmateriaaleilla,joilla hän on pitänyt monia taidenäyttelyitä.
Lisätietoja
    Eija Pollari puh. 050 541 8084
tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
    Sitovat ilmoittautumiset 24.5.2018 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Koulutukseen otetaan enintään 12 osallistujaa. Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
    180 €
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu 50 % maksusta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko maksun.

   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon.


Tulostettava versio

Palaa