Facebook

KIELIKOULUTUKSET

Speak Better English -verkkokurssi

Aika
    08.05. - 05.06.2017
Paikka
    Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Kohderyhmä
    Kaikki, jotka haluavat parantaa englannin keskustelutaitojansa sujuvammaksi
Sisältö
    Käydään läpi kattavasti erilaisia puhetilanteita: itsensä/toisen esittely, tervehdykset, small talk –tilanteita, mielipiteen ilmaisu, puhetilanteet, lentojen, lippujen ja hotellien varaaminen, tien neuvominen ja kysyminen, matkan varaaminen, ostosten tekeminen, ravintolassa tilaaminen, lääkärissäkäynti ja työpaikkahaastattelu.
Aiheet sisältävät useita esimerkkilauseita ja sanontoja, joita harjoitellaan verkkotehtävien avulla sekä sovelletaan omiin lauseisiin. Viikoittain palautettavista soveltamistehtävistä saa henkilökohtaisen palautteen.

Osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (esim. Firefox) ja tietokoneen peruskäyttötaidot. Käyttäjätunnus ja salasana ympäristöön lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkua. Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina.
Taso A2-B1
Kouluttajat
    FM Maarit Pönkänen
Lisätietoja
    Noora Haapaniemi, puh. 050 5361 013
tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
    Sitovat ilmoittautumiset 23.4.2017 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutukseen otetaan enintään 16 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
    125 €
Ilmoittautumiset
    16.05.2017 mennessä
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu on 50% koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tehdään koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon.


Tulostettava versio

Palaa