Facebook

KIELIKOULUTUKSET

Svenska på jobbet -verkkokurssi

Aika
    02.10. - 11.12.2017
Paikka
    Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Sisältö
    Ruotsia työelämän näkökulmasta!

Kurssin tavoitteena on harjoitella käyttämään ruotsin kieltä työelämään liittyvissä tilanteissa sekä kirjallisesti että suullisesti. Kurssilla opetellaan esimerkiksi kertomaan omasta työstä sekä kirjoitetaan sähköpostia. Lisäksi harjoitellaan puhelimessa käytävää keskustelua sekä tehdään pieni suullinen videohaastattelu. Myös tärkeimpiä kielioppiasioita kerrataan, mutta painopiste ei ole kieliopissa vaan siinä, että kieli toimii ja on ymmärrettävää käytännön tilanteissa. Kurssille tulijan ei siis tarvitse olla tottunut käyttämään ruotsia työssään, vaan liikkeelle lähdetään perusasioista. Arviointi asteikolla hyväksytty–hylätty. Lähtötaso A2.
Kouluttajat
    FM Milja Mero
Suoritustapa
    Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina. Osallistujille lähetetään käyttäjätunnus ja salasana verkko-oppimisympäristöön sähköpostitse ennen kurssin alkua.
Lisätietoja
    Noora Haapaniemi, puh. 050 5361 013 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
    Sitovat ilmoittautumiset 17.9.2017 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
    120 €
Ilmoittautumiset
    17.09.2017 mennessä
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu on 50 % koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tehdään koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.


Ilmoittaudu koulutukseen

Tulostettava versio

Sulje