Facebook

KIELIKOULUTUKSET

Englannin kieliopin ja kuuntelun perusteet - Basic English Grammar and Listening Skills (verkkokurssi)

Aika
    05.02. - 16.04.2018
Paikka
    Päijät-Hämeen kesäyliopisto (verkkokurssi)
Kohderyhmä
    Kurssi on suunnattu henkilöille, jotka haluavat parantaa kielioppi- ja kuuntelutaitojaan.
Taso A2.
Sisältö
    Kurssilla harjoitellaan englannin kieliopin perusrakenteiden hallintaa ja tehdään lyhyitä kuuntelutehtäviä. Kurssin aiheet: atikkeleiden käyttö, ajan ja paikan prepositiot, pronominit, kaikki aikamuodot, ehtoa ilmaisevat lauseet, passiivi ja sanajärjestys.
Kouluttajat
    FM Maarit Pönkänen
Suoritustapa
    Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen ja perustaidot tietokoneen käytöstä. Verkkoympäristön käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää.

Jokaisella viikolla on oma aiheensa ja opetusmateriaali sisältää opetuksen suomeksi, verkkotehtäviä sekä opettajalle palautettavan omia lauseita sisältävän harjoitustehtävän, josta opiskelija saa palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista.
Lisätietoja
    Anne Broman, puh. 050 5361 013
tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
    Sitovat ilmoittautumiset 21.1.2018 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutukseen otetaan enintään 16 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
    125 €
Ilmoittautumiset
    21.01.2018 mennessä
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.


Ilmoittaudu koulutukseen

Tulostettava versio

Sulje