Facebook

KIELIKOULUTUKSET

Työelämän sähköpostiviestintää englanniksi - Writing Business Emails in English (verkkokurssi)

Aika
    06.02. - 16.04.2018
Paikka
    Päijät-Hämeen kesäyliopisto (verkkokurssi)
Kohderyhmä
    Kurssi on suunnattu henkilöille, joiden tarvitsee työssään kirjoittaa englanninkielisiä sähköposteja. Taso B1.
Sisältö
    Kurssilla harjoitellaan englanninkielisten sähköpostien kirjoittamista ja kerrataan kielioppirakenteita viikoittain vaihtuvan aiheen mukaan. Kurssilla käsitellään sähköpostin rakennetta tervehdyksineen ja sähköposteissa käytettäviä sanontoja sekä perehdytään virallisen ja epävirallisen ilmaisun eroihin. Lisäksi harjoitellaan kirjoittamiseen liittyviä rakenteita: artikkelit, prepositiot, kohteliaat kysymykset, sanajärjestys ja kohteliaampi epäsuora ilmaisu. Sähköpostien kirjoittamista harjoitellaan erilaisin työelämään liittyvin aihein: tietojen kysyminen, antaminen ja tarkistaminen, tapaamisesta sopiminen, palauteviestin kirjoittaminen ja siihen vastaaminen, pahoittelu, toimintaan
kehottaminen ja omaan työhön liittyvä sähköposti.
Kouluttajat
    FM Maarit Pönkänen
Suoritustapa
    Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen ja perustaidot tietokoneen käytöstä. Verkkoympäristön käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää.

Jokaisella viikolla on oma aiheensa ja opetusmateriaali sisältää opetuksen suomeksi, verkkotehtäviä sekä opettajalle palautettavan omia lauseita sisältävän harjoitustehtävän, josta opiskelija saa palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista.
Lisätietoja
    Anne Broman, puh. 050 5361 013
tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
    Sitovat ilmoittautumiset 22.1.2018 mennessä osoitteessa
www.paijathameenkesayliopisto.fi. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutukseen otetaan enintään 16 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
    125 €
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon.


Tulostettava versio

Palaa