Facebook

AMMATILLINEN TÄYDENNYSKOULUTUS

Oppilashuoltolaki päivitettynä

Aika
    28.09.2017

klo 14.00 – 17.30 (4 oppituntia)
Paikka
    Lahti (tarkennetaan kutsukirjeessä)
Kohderyhmä
    Koulutus on suunnattu opettajille, rehtoreille, kuraattoreille, koulupsykologeille, opinto-ohjaajille sekä muille arjen opiskeluhuollon kysymysten kanssa työskenteleville.
Sisältö
    Täydennyskoulutuksen tarkoituksena on oppilas- ja opiskelijahuoltolakia koskevien juridisten tietojen täydentäminen ja päivittäminen. Tässä tarkoituksessa opiskeluhuoltolaki käydään pykälä pykälältä läpi ensimmäisestä viimeiseen pykälään saakka. Olennaista on myös keskittyä niihin pykäliin, jotka tulivat voimaan vuoden 2017 alusta lukien. Kouluttaja laatii aineiston osallistujia varten, aineisto jaetaan koulutuksessa. Siinä kutakin yksittäistä pykälää tarkastellaan yhden sivun verran ao. pykälää taustoittaen, sisältöä pelkistäen ja käytännönläheisesti arvioiden.
Kouluttajat
    Oikeustieteen tohtori Sami Mahkonen
Lisätietoja
    Noora Haapaniemi, puh. 050 5361 013 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
    Sitovat ilmoittautumiset 13.9.2017 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
    160 €, sisältää iltapäiväkahvin
Ilmoittautumiset
    13.09.2017 mennessä
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu 50 % koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koko hinnan.


Ilmoittaudu koulutukseen

Tulostettava versio

Sulje