Facebook

AMMATILLINEN TÄYDENNYSKOULUTUS

Vipinää varpaisiin ja Muskaripellen lauluja (koulutus siirtyy keväälle)

Kuvaus
    HUOM! Koulutus siirtyy keväälle myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Innostava koko päivän koulutus päiväkodin ja perhepäivähoidon henkilökunnalle, joissa aiheena on sekä liikunta että musiikki. Molempia aiheita on 3 tuntia. Osanottajat jaetaan kahteen ryhmään. Toisella ryhmällä on aamupäivällä musiikkia ja iltapäivällä liikuntaa, toisella päinvastoin.
Aika
    13.10.2017

klo 9.00 – 15.00 (7 oppituntia)
Paikka
    Lahti (tarkennetaan kutsussa)
Kohderyhmä
    Päiväkotien henkilöstö, perhepäivähoitajat, myös kerho-ohjaajat, toimintaterapeutit, jotka työskentelevät alle kouluikäisten lasten parissa
Sisältö
    Vipinää varpaisiin
Varhaisiän fyysisen aktiivisuuden uudet suositukset käytäntöön. Teoriaosuudessa käsitellään päivähoidon liikuntaa monipuolisesti, mm. liikunta suhteessa lapsen kehitykseen, terveyteen ja oppimiseen. Annetaan käytännön vinkkejä monipuolisen liikunta-kasvatuksen toteuttamiseen toimipisteen omissa tiloissa olemassa olevilla välineillä.

Muskaripellen lauluja
Liikettä päivähoidon musiikkikasvatukseen. Tutustutaan kokonaisvaltaisen musiikkikasvatuksen monipuolisiin työtapoihin. Osallistavaa, uuden varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden ja esiopetuksen opsin mukaista musiikkikasvatusta laulaen, leikkien, liikkuen ja soittaen. Muskaripellen lauluja-cd:n ja nuottikirjan pedagoginen käyttö.
Kouluttajat
    Musiikin varhaiskasvattaja, lastentarhaopettaja ja Orff-kouluttaja Esa Lampinen sekä lasten liikunnan ohjaaja, lasten-tarhaopettaja ja lasten liikunnan kouluttaja Päivi Lamponen
Lisätietoja
    Tiina Laurikainen, puh. 050 3754 977 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
    Sitovat ilmoittautumiset 28.9.2017 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Koulutukseen otetaan enintään 50 osallistujaa (25 hlöä/ryhmä). Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
    95 €, sisältää iltapäiväkahvin
Ilmoittautumiset
    13.10.2017 mennessä
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon.


Tulostettava versio

Sulje