Facebook

AMMATILLINEN TÄYDENNYSKOULUTUS

TRE-stressinpurkuliikkeet - syväjännityksistä vapaaksi

Aika
    11.11.2017

klo 10.15 – 13.45 (4 oppituntia), lisäksi omat harjoitteet 3 tuntia etäharjoitteina
Paikka
    Lahti (tarkennetaan kutsussa)
Kohderyhmä
    Kurssi soveltuu työhyvinvointikurssiksi ammattiryhmille, joiden työ on henkisesti tai fyysisesti kuormittavaa, sekä jännittäjille ja stressaajille, paljon liikkuville ja muille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.
Tavoite
    Kurssin tavoitteena on oppia purkamaan stressiä ja syväjännityksiä itselle soveltuvasti sekä antaa valmiuksia käsitellä mm. työstressiä voimia ja vireyttä palauttavalla tavalla.
Sisältö
    • stressireaktion synty- ja purkumekanismi
• perusteet, jotka osallistujan on huomioitava omassa TRE-harjoittelussaan
• opetellaan TRE-stressinpurkuliikkeet
• kurssin jälkeinen oma harjoittelu on osa oppimista
• antaa valmiudet omaan TRE-käyttöön (ei menetelmän ohjaamiseksi muille)

TRE (Tension/Stress Releasing Exercises) on stressinpurkumenetelmä, jonka on kehittänyt yhdysvaltalainen stressin- ja traumanhoidon asiantuntija, Ph.D. David Berceli. Pohjautuu autonomisen hermoston stressireaktioon ja nisäkkäille luontaiseen kykyyn purkaa stressihormonia vapinarefleksin kautta.

Kurssiin sisältyviä harjoitteita tehdään etäharjoitteina kurssin jälkeisellä viikolla. Harjoitepäiväkirjan analysointi ja opettajan antama etäohjaus tarpeen mukaan viimeistään 2 viikon kuluessa kurssipäivästä; oppilaat ovat suoraan yhteydessä opettajaan.
Kouluttajat
    Stressinhallintakouluttaja, NLP Master Coach & NLP Trainer, rentoutusohjaaja, TRE-ohjaaja, psyykkinen valmentaja Satu Pusa
Lisätietoja
    Eija Pollari, puh. 050 5418 084 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
    Sitovat ilmoittautumiset 26.10.2017 mennessä. Koulutukseen otetaan enintään 12 osallistujaa. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
    140 €, sisältää iltapäiväkahvin
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu on 50 % koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tehdään koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon.


Tulostettava versio

Palaa