Facebook

AMMATILLINEN TÄYDENNYSKOULUTUS

Valokuvien hyödyntäminen uusilla luovilla tavoilla

Kuvaus
    Valokuva albumissa – millä muilla tavoin valokuvaa voisi käyttää?
Valokuvat ovat erittäin hyvää materiaalia muuhunkin kuin albumeihin. Ne soveltuvat hyvin esimerkiksi asiakashoito- ja opetustyöhön.
Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin työtapoihin käyttää valmista kuvaa luovin menetelmin. Käytännön harjoitusten avulla löydetään uusia näkökulmia valokuvan käyttöön, ja jokainen voi soveltaa niitä omaan työhönsä uusina työmenetelminä. Kurssi ei sisällä valokuvausta eikä opetusta valokuvaamisen tekniikoista.
Aika
    10.11. - 11.11.2017

10.11. klo 15.30-20.00 ja 11.11.2017 klo 9.00-15.00 (12 oppituntia)
Paikka
    Lahti (tarkennetaan kutsussa)
Kohderyhmä
    Koulutus on suunnattu valokuvan käytöstä työmenetelmänä kiinnostuneille, esim. opettajille, ohjaajille, terapeuteille ja perhekodeissa työskenteleville sekä muissa vastaavissa ammateissa työskenteleville.
Tavoite
    Koulutuksen aikana opit hyödyntämään ja laajentamaan valokuvan käyttöä omassa työssäsi.
Sisältö
    Koulutuksessa tutustutaan lyhyesti Suomessa ja ulkomailla vallitseviin valokuvan terapeuttisiin menetelmiin sekä esitellään valokuvasuuntauksiin liittyvää kirjallisuutta ja muuta valmista valokuvamateriaalia.
Osallistujien tuomista heille merkityksellisistä valokuvista otetaan kopioita, joita työstetään luovin menetelmin. Menetelmien kautta tutustutaan erilaisiin valmista kuvamateriaalia hyödyntäviin työtapoihin.
Kouluttajat
    Taideterapeutti, toimintaterapeutti Katri Kokko
Lisätietoja
    Eija Pollari, puh. 050 5418 084 tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
    Sitovat ilmoittautumiset 26.10.2017 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Koulutukseen otetaan enintään 16 osallistujaa. Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
    140 €, sisältää kokeilumateriaalin ja iltapäiväkahvin
Ilmoittautumiset
    26.10.2017 mennessä
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu 50 % koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koko hinnan.


Ilmoittaudu koulutukseen

Tulostettava versio

Sulje