Facebook

Maaret Kallio: Kuohuvan nuoren inhimillinen kohtaaminen

Aika
    10.10.2018

klo 13.00-16.30 (4 tuntia)
Paikka
    Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Niemenkatu 73, Lahti
Kohderyhmä
    Lasten ja nuorten kanssa työskentelevät sekä vanhemmat ja huoltajat
Sisältö
    Mitä lapset ja nuoret lopulta eniten meiltä aikuisilta tarvitsevat?

Eivät tavaroita, eivät superhienoja elämyksiä, eivätkä totisesti yliaktiivista kiire-elämää, vaan turvaa, tunteiden kohtaamista, läsnäoloa, läheisyyttä ja inhimillisen elämän esimerkkiä. Saa olla tylsääkin, hankalaa ja ikävää – kunhan sitä saa kokea yhdessä ymmärtäen. Ydinkysymys onkin siinä, että jos emme ole inhimillisiä ihmisiä itse itsellemme, niin voimmeko todella olla sitä toisillekaan?

Maaretin luennoilla pysähdytään olennaisen ääreen. Jos emme ole aidosti läsnä jokapäiväisissä kohtaamisissamme, dialogi ja yhteys vastapuolen kanssa jää aina vaillinaiseksi.
Kouluttajat
    Maaret Kallio

Maaret Kallio on psykoterapeutti ja kysytty luennoitsija. Luento herättää ajatuksia ja näkökulmia nuoren inhimilliseen kohtaamiseen ja samalla aikuisen oman hyvinvoinnin merkitykseen.
Lisätietoja
    Tiina Laurikainen, puh. 050 3754 977
tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
    Sitovat ilmoittautumiset 10.9.2018 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Kutsu koulutukseen lähetetään Ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
    65 €
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu 50 % koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koko hinnan.


Ilmoittaudu koulutukseen

Tulostettava versio

Palaa