Facebook

TRE-stressinpurkuliikkeet - syväjännityksistä vapaaksi

Aika
    21.04.2018

klo 10.15 - 13.45 (4 oppituntia)
Paikka
    Lahti (tarkennetaan kutsukirjeessä)
Kohderyhmä
    Kurssi soveltuu työhyvinvointikurssiksi kaikille ammattiryhmille, joiden työ on henkisesti tai fyysisesti kuormittavaa, sekä jännittäjille ja stressaajille, paljon liikkuville urheilijoille ja omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.
Tavoite
    Kurssin tavoitteena on oppia TRE®-liikkeet itselleen soveltuvasti sekä saada valmiuksia käsitellä mm. työstressiä tai jännittyneisyyttä voimia ja vireyttä palauttavalla tavalla.
Sisältö
    • stressireaktion synty- ja purkumekanismi
• perusteet, jotka osallistujan on huomioitava omassa TRE®-harjoittelussaan
• opetellaan TRE®-stressinpurkuliikkeet
• kurssin jälkeinen oma harjoittelu on osa oppimista
• antaa valmiudet omaan TRE®-käyttöön (ei menetelmän ohjaamiseksi muille)

TRE® (Tension Releasing Exercises) on yksinkertainen, kehon liikkeistä koostuva stressin itsepurkumenetelmä, jonka on kehittänyt yhdysvaltalainen stressin- ja traumanhoidon asiantuntija, Ph.D. David Berceli. Pohjautuu autonomisen hermoston stressireaktioon ja nisäkkäille luontaiseen kykyyn purkaa stressihormonia vapinarefleksin kautta.

Kurssiin sisältyvät omat harjoitukset tehdään itsenäisesti kurssin jälkeisillä viikoilla. Omiin (vapaaehtoisiin) harjoituksiin liittyvät kysymykset voi käsitellä opettajan kanssa tarpeen mukaan noin kahden viikon sisällä kurssista.
Kouluttajat
    Stressinhallintakouluttaja, NLP Master Coach & NLP Trai-ner, rentoutusohjaaja, TRE®-ohjaaja, psyykkinen valmentaja Satu Pusa
Lisätietoja
    Eija Pollari, puh. 050 5418 084
tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
    Sitovat ilmoittautumiset 5.4.2018 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutukseen otetaan enintään 12 osallistujaa. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
    130 €
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon.


Tulostettava versio

Palaa