Facebook

Englantia matkailijoille - Travel English

Aika
    07.05. - 06.06.2018

7.5., 9.5., 14.5., 16.5., 21.5., 23.5., 28.5., 30.5., 4.6. ja 6.6.2018
klo 16.30-18.00 (20 oppituntia)
Paikka
    Lahti (tarkennetaan kutsukirjeessä)
Kohderyhmä
    Kurssi on suunnattu henkilöille, jotka osaavat jo entuudestaan jonkin verran englantia ja haluavat oppia matkoilla tarvittavaa käytännön englantia. Taso A2.
Sisältö
    Kurssilla opetellaan matkailijan kannalta hyödyllistä sanastoa, jota tarvitaan mm. ravintolassa, ostoksilla ja hotellissa. Tunneilla tehdään paljon rohkaisevia keskusteluharjoituksia ja pyritään lisäämään erityisesti puhumisen varmuutta.

Opetuksessa käytetään opettajan laatimaa materiaalia. Opetus tapahtuu sekä suomen että englannin kielellä.
Kouluttajat
    Rochelle Stein-Salmi

Rochelle Stein-Salmi on kotoisin New Yorkista ja hän on asunut Lahdessa viimeiset 15 vuotta. Hän on kehittänyt englannin kielen opetustaitoaan yli 18 vuoden ajan erityisesti englantia vieraana kielenään käyttäville. Ennen opetustyötä Rochelle Stein-Salmi toimi kuluttajaneuvonnassa, business-to-business myyntityössä ja musiikkiteatterissa. Hänen rohkaiseva opetustapansa auttaa opiskelijoita aktivoimaan ja kehittämään sanastoa sekä käyttämään englantia rohkeammin.
Lisätietoja
    Anne Broman, puh. 050 5361 013
tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
    Kurssi toteutuu, joten otamme ilmoittautumisia vielä vastaan.
Sitovat ilmoittautumiset 22.4.2018 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
    95 €
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon.


Tulostettava versio

Palaa