Facebook

Ruotsin perusteet työelämässä - Svenska på jobbet (verkkokurssi)

Aika
    05.03. - 21.05.2018
Paikka
    Päijät-Hämeen kesäyliopisto (verkkokurssi)
Sisältö
    Ruotsia työelämän näkökulmasta!

Kurssin tavoitteena on harjoitella käyttämään ruotsin kieltä työelämään liittyvissä tilanteissa sekä kirjallisesti että suullisesti. Kurssilla opetellaan esimerkiksi kertomaan omasta työstä sekä kirjoitetaan sähköpostia. Lisäksi harjoitellaan puhelimessa käytävää keskustelua sekä tehdään pieni suullinen videohaastattelu. Myös tärkeimpiä kielioppiasioita kerrataan, mutta painopiste ei ole kieliopissa vaan siinä, että kieli toimii ja on ymmärrettävää käytännön tilanteissa. Kurssille tulijan ei siis tarvitse olla tottunut käyttämään ruotsia työssään, vaan liikkeelle lähdetään perusasioista. Arviointi asteikolla hyväksytty–hylätty. Lähtötaso A2.
Kouluttajat
    FM Milja Mero
Suoritustapa
    Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen ja perustaidot tietokoneen käytöstä. Osallistujille lähetetään käyttäjätunnus ja salasana verkko-oppimisympäristöön sähköpostitse ennen kurssin alkua.
Lisätietoja
    Anne Broman, puh. 050 5361 013
tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
    Koulutus toteutuu ja vielä on muutamia paikkoja vapaana. Sitovat ilmoittautumiset 5.3.2018 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
    120 €
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu 50 % maksusta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon.


Tulostettava versio

Palaa