Facebook

Korjaavan ja proteettisen hammashoidon materiaalit tänään

Aika
    18.05.2018

klo 12.00 – 16.00 (4 oppituntia)
Paikka
    Lahti (tarkennetaan kutsukirjeessä)
Kohderyhmä
    Hammaslääkärit, hammashoitajat ja suuhygienistit
Sisältö
    Koulutustilaisuudessa käsitellään sidostustekniikoihin perustuvat hammashoidon uudet materiaalit ja niiden käyttämisen periaatteet kliiniseltä, biomekaaniselta sekä materiaalitekniseltä kannalta. Erityisesti keskitytään metallittomien materiaalien (zirkonia, lasikeraamit, katko- ja jatkuvakuituiset komposiitit) käyttämiseen tuhoutuneen hampaan palauttamisessa "unibody-rakenteeksi". Kliiniset sovellutukset kattavat täytteet, sillat ja juurikanava-ankkuroinnit. Tilaisuudessa esitellään myös viimeisimmät hammashoidon biomateriaalitutkimuksen kautta kehitetyt lääketieteelliset materiaalit.
Kouluttajat
    Pekka Vallittu on Turun yliopiston biomateriaalitieteen professori ja hammaslääketieteen laitoksen johtaja. Koulutukseltaan hän on hammaslääketieteen tohtori, protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri ja hammasteknikko. Hän on tutkinut ja kehittänyt hammaslääketieteellisiä ja lääketieteellisiä biomateriaaleja ja hoitomenetelmiä yli 30 vuoden ajan.
Lisätietoja
    Eija Pollari, puh. 050 541 8084 tai
info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
    Sitovat ilmoittautumiset 3.5.2018 mennessä osoitteessa
www.paijathameenkesayliopisto.fi. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
    160 €, PlusTerveys-yritysten henkilöstö 125 €
Ilmoittautumiset
    03.05.2018 mennessä
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu 50 % koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana.
Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koko hinnan.


Ilmoittaudu koulutukseen

Tulostettava versio

Palaa