Facebook

Suomen kielen alkeita

Aika
    07.05. - 29.06.2018

7.5 – 29.6.2018 ma-pe
klo 9.00 – 12.15 (152 oppituntia),
joiden lisäksi itsenäistä opiskelua noin 4 tuntia viikossa
Paikka
    Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Aikuiskoulutuskeskus, Kirkkokatu 16, Lahti
Kohderyhmä
    Suomen kielen alkeiden opiskelusta kiinnostuneet maahanmuuttajat. Koulutus sopii henkilöille, jotka eivät osaa lainkaan suomea tai eivät tunne latinalaisia aakkosia.
Tavoite
    Koulutuksen tavoitteena on suullisen kielitaidon alkeiden oppiminen sekä yksinkertaisten arjessa tarvittavien asioiden ymmärtäminen ja käyttäminen yksinkertaisia ilmaisuja käyttäen. Koulutuksen jälkeen opiskelija tunnistaa ja kykenee tuottamaan suomen äänteet ja kirjaimet ja omaa valmiudet osallistua ABC-koulutukseen tai suomen kielen perustason koulutukseen.
Sisältö
    Koulutuksessa opiskellaan suomen kielen alkeita, viestinnän kannalta olennaista perussanastoa, sanontoja ja fraaseja, joita tarvitaan arkipäivän tilanteissa. Lisäksi opiskellaan ääntämistä ja äänteiden tunnistamista sekä lukemisen ja kirjoittamisen alkeita. Koulutuksessa noudatetaan vapaan sivistystyön lukutaitokoulutuksen opetussuunnitelma-suositusta.
Kouluttajat
    FM Jussi Örn
Lisätietoja
    Eija Pollari puh. 050 5418084
tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
    KOULUTUS ON TÄYNNÄ!
Sitovat ilmoittautumiset 20.4. 2018 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Koulutukseen otetaan enintään 16 henkilöä. Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
    Koulutus on maksuton maahanmuuttajille, joilla koulutus on sisällytetty osallistujan kotoutumissuunnitelmaan.

260 €, muille osallistujille
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon.


Tulostettava versio

Palaa