Facebook

Englannin kieliopin ja kuuntelutaitojen syventäminen – Advanced English Grammar and Listening Skills (verkkokurssi)





Aika
    18.09. - 04.12.2018
Paikka
    Päijät-Hämeen kesäyliopisto (verkkokurssi)
Kohderyhmä
    Kurssi on suunnattu peruskieliopin hallitseville. Taso B1-B2.
Sisältö
    Kurssilla syvennetään englannin kielioppitaitoja ja tehdään rakenteista lyhyitä kuuntelutehtäviä. Kurssin aiheet: tulevaisuuden muodot, relatiivilauseet, kysymysten ja sanomisen raportointi, sidesanat lauseita yhdistämässä, substantiivit, verbit, pronominit, adverbit, paljoussanat ja lisäksi harjoitellaan sitä miten tekijä vaikuttaa verbin muotoon.

Kurssi sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Jokaisella viikolla on oma aiheensa ja opettajalle palautetaan tarkistettavaksi omia lauseita sisältävä harjoitustehtävä, josta saa palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista.
Kouluttajat
    MA (TESOL), FM, Maarit Pönkänen
Suoritustapa
    Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (esim. Fire-fox) ja perustaidot tietokoneen käytöstä. Verkkoympäristön käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää.
Lisätietoja
    Anne Broman, puh. 050 5361 013
tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
    Sitovat ilmoittautumiset 4.9.2018 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Kutsu koulutukseen lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutukseen otetaan enintään 16 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
    125 €
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.


Ilmoittaudu koulutukseen

Tulostettava versio

Palaa