Facebook

Suomen kielen alkeita 2

Aika
    04.06. - 29.06.2018

ma-pe klo 9.00 – 12.15 (76 oppituntia),
joiden lisäksi itsenäistä opiskelua noin 4 tuntia viikossa
Paikka
    Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Aikuiskoulutuskeskus, Kirkkokatu 16, Lahti
Kohderyhmä
    Suomen kielen alkeiden opiskelusta kiinnostuneet maahanmuuttajat. Koulutus sopii henkilöille, jotka eivät osaa lainkaan suomea, lähtötaso O.
Tavoite
    Koulutuksen tavoitteena on suullisen kielitaidon alkeiden oppiminen, yksinkertaisten sanontojen ja asioiden ilmaiseminen sekä yksinkertaisten arjessa tarvittavien asioiden ymmärtäminen ja tunnistaminen.
Sisältö
    Koulutuksessa opiskellaan suomen kielen alkeita, kanssakäymiseen ja arkipäivän tilanteissa selviämiseen tarvittavaa sanastoa ja asioiden tunnistamista. Lisäksi opiskellaan ääntämistä ja äänteiden tunnistamista sekä yksinkertaisia merkkejä ja numeroita. Koulutuksessa noudatetaan vapaan sivistystyön lukutaitokoulutuksen opetussuunnitelmasuositusta.
Kouluttajat
    FM, suomenkielen opettaja Marina Pöysti
Lisätietoja
    Eija Pollari puh. 050 5418084
tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
    Sitovat ilmoittautumiset 20.5. 2018 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Koulutukseen otetaan enintään 16 henkilöä. Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
    Koulutus on maksuton maahanmuuttajille, joilla koulutus on sisällytetty osallistujan kotoutumissuunnitelmaan.
260 €, muille osallistujille
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon.


Tulostettava versio

Palaa