Facebook

Suomen kielen peruskurssi

Aika
    31.05. - 29.06.2018

31.5 klo 10.00 – 11.00 pidetään kielitasotesti.
4.6–29.6.2018 ma-pe klo 9.00 – 12.15 (76 oppituntia),
joiden lisäksi itsenäistä opiskelua noin 4 tuntia viikossa
Paikka
    Päijät-Hämeen kesäyliopisto,Kirkkokatu 16, Lahti
Kohderyhmä
    Suomen kielen peruskurssi on suunnattu kielen alkeet hallitseville maahanmuuttajille, ulkosuomalaisille ja muille kielen opiskelusta kiinnostuneille. Peruskurssin lähtötaso on A1.
Tavoite
    Opintojen tavoitteena on oppia suomen kielen puhumisen perusilmaisuja, jokapäiväistä elämää koskevaa sanastoa ja kielen rakenteita. Koulutuksen käytyään opiskelija ymmärtää ydinsisällön lyhyistä ja yksinkertaisista teksteistä ja puheesta sekä osaa käyttää tavallisimpia omaan elämään liittyviä sanoja ja ilmauksia.
Sisältö
    Koulutukseen sisältyy kuullun ja luetun ymmärtämisharjoituksia, puhumista arjen tilanteissa, paljon sanastoa sekä kotitehtäviä. Koulutuksen aikana harjoitellaan ääntämistä, keskustellaan, pelataan ja käydään tutustumassa esim. kirjaston palveluihin. Koulutuksessa noudatetaan vapaan sivistystyön lukutaitokoulutuksen opetussuunnitelmasuositusta.
Kouluttajat
    FM Terttu Simonen
Lisätietoja
    Eija Pollari puh. 050 5418084
tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
    Sitovat ilmoittautumiset 20.5.2018 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Koulutukseen otetaan enintään 16 henkilöä. Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
    Koulutus on maksuton maahanmuuttajille, joilla koulutus on sisällytetty osallistujan kotoutumissuunnitelmaan.
260 €, muille osallistujille
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon.


Tulostettava versio

Palaa