Facebook

Suomen kielen jatkokurssi

Aika
    31.05. - 29.06.2018

31.5 klo 10.00 – 11.00 pidetään kielitasotesti.
4.6–29.6.2018 ma-pe klo 9.00 – 12.15 (76 oppituntia),
joiden lisäksi itsenäistä opiskelua noin 4 tuntia viikossa
Paikka
    Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Kirkkokatu 16, Lahti
Kohderyhmä
    Suomen kielen jatkokurssi on suunnattu kielen perusteet hallitseville maahanmuuttajille, ulkosuomalaisille ja muille kielen osaamisen vahvistamisesta kiinnostuneille. Jatkokurssin lähtötaso on A2.
Tavoite
    Opintojen tavoitteena on syventää suomen kielen taitoa toimivan ja itsenäisen peruskielitaidon tasolle. Koulutuksen tavoitteena on monilukutaidon, tekstitaidon ja akateemis-ten opiskelutaitojen kehittäminen.
Sisältö
    Koulutukseen sisältyy kuullun ja puhumisen sekä luetun ja kirjoittamisen osaamisen syventämiseen liittyvää käytännön kielitaidon opetusta ja harjoituksia. Opetuksessa kielen sujuvaan käyttöön ja kieliopin osaamiseen tähdätään toiminnallisia harjoituksia käyttäen sekä omaehtoiseen opiskeluun kannustaen. Koulutuksessa noudatetaan vapaan sivistystyön lukutaitokoulutuksen opetussuunnitelmasuositusta.
Kouluttajat
    FM Evelina Liski
Lisätietoja
    Eija Pollari puh. 050 5418084
tai info@paijathameenkesayliopisto.fi
Lisätietoja hakeutumisesta
    Sitovat ilmoittautumiset 20.5.2018 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Koulutukseen otetaan enintään 16 henkilöä. Kutsu koulutukseen lähetetään il-moittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.
Hinta
    260 €
Koulutus on maksuton maahanmuuttajille, joilla koulutus on sisällytetty osallistujan kotoutumissuunnitelmaan.
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon.


Tulostettava versio

Palaa