Facebook

Vammaisuuden moninaisuus – Avusteinen seksi -seksuaaliohjauskoulutus

Kuvaus
    Avusteinen seksi -seksuaaliohjauskoulutus avaa seksuaalisuuteen ja seksiin liittyviä kysymyksiä eri näkökulmista, esim. vammaisuus, vammautuminen, vakava sairastuminen, pitkäaikaissairaudet ja ikääntyminen. Koulutuksessa avataan lisäksi ajankohtaisia lainsäädännöllisiä näkökulmia suhteessa koulutuksen pääteemoihin.
Aika
    18.10. - 19.10.2018

klo 9.00-16.00
Paikka
    Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Niemenkatu 73, Lahti
Kohderyhmä
    Kaikki vammaistyötä tekevät, esim. henkilökohtaiset avustajat, ohjaajat ja valmentajat, seksuaalineuvojat ja -terapeutit.
Tavoite
    Koulutuksen käytyään osallistujat tietävät mitä on seksuaaliohjaus ja ymmärtävät mitä vammaisen henkilön seksissä avustaminen tarkoittaa sekä saavat työkaluja turvalliseen seksissä avustamiseen.
Sisältö
    Kaksipäiväinen koulutus on seksologian ja hoitolan ammatillista täydennyskoulutusta. Koulutus antaa hyvät perusvalmiudet seksuaalisuuden puheeksi ottamiseen työyhteisössä ja asiakastyössä sekä eritavoin vammaisten asiakkaiden seksuaalisuuden kohtaamiseen ohjaus- ja avustamistilanteissa.
Kouluttajat
    Seksuaaliterapeutti NACS, seksuaalikasvattaja (SSS), kuntoutuksen ohjaaja (Amk) Tanja Roth SETEKO- seksuaaliterapia ja koulutuspalvelut, Kynnys ry
Seksuaaliterapeutti NACS, psykoterapeutti, opettaja, KM Hilkka Putkisaari, Artera Oy
Lisätietoja
    Tiina Laurikainen, suunnittelija
Päijät-Hämeen kesäyliopisto
tiina.laurikainen@paijathameenkesayliopisto.fi
p. 050 3754977
Lisätietoja hakeutumisesta
    Sitovat ilmoittautumiset 3.10.2018 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi.
Koulutuksen toteutuminen varmistuu ja kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta info@paijathameenkesayliopisto.fi
Hinta
    295 euroa
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu 50 % hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.


Ilmoittaudu koulutukseen

Tulostettava versio

Palaa