Facebook

Turvassa Suomessa – kiintymyssuhde- ja traumateoriaan pohjautuvan työskentelyn perusteita

Kuvaus
    Turvassa Suomessa – kiintymyssuhde- ja traumateoriaan pohjautuvan työskentelyn perusteita on koulutuspäivä pakolaistaustaisten asiakkaiden kanssa työskenteleville ammattilaisille.

Koulutuksessa perehdytään kiintymyssuhde- ja traumateoriaan pakolaisuuden näkökulmasta käytännönläheisesti, kunkin osallistujan työhön kytkien. Osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista em. teorioista.
Aika
    04.05.2018

klo 9 – 16 (8 oppituntia)
Paikka
    Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahti (paikka tarkentuu kutsukirjeessä)
Kohderyhmä
    Koulutus sopii esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan ja opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään pakolaistaustaisia henkilöitä.
Tavoite
    - Saat perustiedot ja ymmärryksen kiintymyssuhdeteoriasta ja traumatisoitumisesta erityisesti pakolaisuuden näkökulmasta
- Opit tunnistamaan ihmissuhteissaan ja tunnetaidoissaan apua tarvitsevia lapsia, nuoria ja aikuisia
- Saat vinkkejä toimintatavoista ja arjen keinoista, jotka lisäävät arvostusta, luottamusta, psyykkistä turvallisuutta ja vakautta
- Pääset linkittämään tietoa ja osaamista omaan työhösi ja sen käytäntöihin yhdessä muiden osallistujien kanssa
Sisältö
    Käytännönläheinen koulutuspäivä keskittyy kiintymyssuhde- ja traumateorioihin pakolaisuuden näkökulmasta.
Kouluttajat
    TtM, kouluttaja, työnohjaaja (STOry) Sanna Mäkipää
Lisätietoa kouluttajasta: www.sannamakipaa.fi. Sanna vetää parhaillaan 1,5 vuoden mittaista kehittämishanketta tämän koulutuspäivän teemasta eräässä pakolaistyön yksikössä.
Lisätietoja hakeutumisesta
    Sitovat ilmoittautumiset 19.4.2018 mennessä osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi. Koulutuksen toteutuminen varmistuu ja kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta: info@paijathameenkesayliopisto.fi
Hinta
    185 euroa (sisältää iltapäiväkahvit)
Ilmoittautumiset
    19.04.2018 mennessä
Peruutusehdot
    Peruutusmaksu on 50 % koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tehdään koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.


Ilmoittaudu koulutukseen

Tulostettava versio

Palaa