Myötätuntokeskeinen psykoterapia - Itsemyötätunto


Kuvaus
   

Myötätuntokeskeinen psykoterapia (CFT) on englantilaisen Paul Gilbertin kehittämä psykoterapiamuoto ja työskentelyote, joka on leviämässä nopeasti ympäri maailmaa. CFT pohjautuu kognitiivisen käyttäytymisterapian oppeihin, evoluutioteoriaan, kiintymyssuhdeteoriaan, buddhalaisen psykologian periaatteisiin ja uusin neuropsykologisiin tutkimustuloksiin. Se on osoittautunut toimivaksi psykoterapian muodoksi muun muassa ihmisille, jotka kamppailevat ahdistuksen, masennuksen ja syömishäiriöiden kanssa. Lisäksi se voi olla erityisen hyödyllinen lähestymistapa ihmisille, jotka kamppailevat liiallisen vaativuuden, itsekritiikin, häpeän tunteen sekä tunteiden säätelyvaikeuksien kanssa.

Aika
    17.02.2016

17.2.2016 klo 9.00-16.00
Paikka
    Turun yliopisto Educarium luentosali 2, toinen krs, Assistentinkatu 5, Turku
yliopistoalueen kartta: www.utu.fi/kartta
Kohderyhmä
    Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, esim. psykologit, psykoterapeutit, lääkärit, erityissairaanhoitajat ja sosiaalityöntekijät.
Tavoite
    Koulutuspäivän tavoitteena on tutustuttaa osallistuja myötätuntokeskeisen psykoterapian perusteisiin ja antaa ideoita sekä välineitä myötätuntokeskeisen työskentelyotteen soveltamiseen päivittäisessä asiakastyössä.
Sisältö
   
  • Mitä myötätunnolla tarkoitetaan ja miksi se on tärkeää asiakkaillemme?
  • Myötätuntokeskeisen psykoterapian teoreettiset perusteet
  • Konkreettisia välineitä – miten työskentelet asiakkaan kanssa ajatus-, tunne-, keho- ja käyttäytymistasolla myötätuntokeskeisestä näkökulmasta?
  • Itsemyötätuntoisen taidon kasvattamisen harjoituksia (tietoinen läsnäolo, visualisointiharjoituksia ja myötätuntoharjoituksia) joita voit antaa asiakkaille (compassionate mind training).
Kouluttajat
   

Työterveyspsykologi, sertifioitu executive coach ja tietokirjailija Ronnie Grandell.

Ronnie Grandell on käynyt myötätuntokeskeisen psykoterapian koulutuksissa Englannissa perustaja Paul Gilbertin johdolla. Hän on myös kirjoittanut ensimmäisen suomalaisen teoksen aiheesta, nimeltään Itsemyötätunto. Ronnie työskentelee työterveyspsykologina lääkäriasema Diacor Turussa.

Hinta
    185 €
Hintaan sisältyy kahvit ja lounas.
Muista ilmoittaa mahdollinen erityisruokavaliosi ilmoittautumislomakkeen Lisätietoja-kohdassa.

Osallistujat saavat myös käyttöönsä sähköisessä muodossa olevan työkirjan koulutuspäivän jälkeen.
Ilmoittautumiset
    16.02.2016 mennessä

   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon.


Tulostettava versio

Sulje