Myötätuntokeskeinen psykoterapia - workshop


Kuvaus
   

Myötätuntokeskeinen psykoterapia (CFT) on englantilaisen Paul Gilbertin kehittämä psykoterapiamuoto ja työskentelyote, joka on leviämässä nopeasti ympäri maailmaa. CFT pohjautuu kognitiivisen käyttäytymisterapian oppeihin, evoluutioteoriaan, kiintymyssuhdeteoriaan, buddhalaisen psykologian periaatteisiin ja uusin neuropsykologisiin tutkimustuloksiin. Se on osoittautunut toimivaksi psykoterapian muodoksi muun muassa ihmisille, jotka kamppailevat ahdistuksen, masennuksen ja syömishäiriöiden kanssa. Lisäksi se voi olla erityisen hyödyllinen lähestymistapa ihmisille, jotka kamppailevat liiallisen vaativuuden, itsekritiikin, häpeän tunteen sekä tunteiden säätelyvaikeuksien kanssa.

Aika
    01.11. - 02.11.2016

1.-2.11.2016 klo 9.00-16.00
Paikka
    Turun kesäyliopisto, Sirkkalankatu 4, Turku.
Kohderyhmä
    Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, esim. psykologit, psykoterapeutit, lääkärit, erityissairaanhoitajat, sosiaalityöntekijät, työnohjaajat.

Tavoite
   

Valmennuksen tavoite on tutustuttaa osallistujaa myötätuntokeskeisen psykoterapian perusteisiin ja antaa ideoita sekä välineitä myötätuntokeskeisen työskentelyotteen soveltamiseen asiakastyössä. Erityisenä fokuksena on itsekritiikki ja sen työstäminen.

Sisältö
   
  • Mitä myötätunnolla tarkoitetaan ja miksi se on tärkeää asiakkaillemme?
  • Myötätuntokeskeisen psykoterapian teoreettiset perusteet
  • Yksilöllinen formulaatio myötätuntokeskeisen psykoterapian näkökulmasta
  • Itsemyötätunnon taidon kasvattamisen harjoituksia (tietoinen läsnäolo ja myötätuntoharjoituksia) joita voi antaa asiakkaalle (Compassionate Mind Training)
  • Välineitä - miten työskentelet asiakkaan kanssa ajatus-, tunne-, keho- ja käyttäytymistasolla myötätuntokeskeisestä näkökulmasta?
  • Konkreettisia keinoja auttaa asiakkaita vähentämään kamppailua itsekritiikin kanssa.
Kouluttajat
   

Työterveyspsykologi, sertifioitu executive coach ja tietokirjailija Ronnie Grandell.Ronnie Grandell on käynyt myötätuntokeskeisen psykoterapian koulutuksissa Englannissa perustaja Paul Gilbertin johdolla. Hän on myös kirjoittanut ensimmäisen suomalaisen teoksen aiheesta, nimeltään Itsemyötätunto. Ronnie työskentelee työterveyspsykologina lääkäriasema Diacor Turussa.

Hinta
   

340 €
Hintaan sisältyy kahvit ja lounas. Muista ilmoittaa mahdollinen erityisruokavaliosi ilmoittautumislomakkeen Lisätietoja-kohdassa.

Ilmoittautumiset
    01.11.2016 mennessä

   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon.


Tulostettava versio

Sulje